Leave Your Message

chatting saiki

0102

Babagan Gerlangoo

Gerlangoo Electric Co., Ltd. dumunung ing Yueqing, Zhejiang, "Ibukutha Listrik China". Iki minangka perusahaan teknologi tinggi sing spesialisasine ing manufaktur trafo, stabilisator voltase lan konverter frekuensi, nggabungake R&D lan produksi. Perusahaan netepi filosofi perusahaan "manajemen ilmiah minangka inti, kabutuhan pangguna minangka pusat, kualitas produk minangka pusat, lan layanan tliti minangka integritas" kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan ing pasar sing beda-beda ...

Waca liyane

Pusat Produk

Area Aplikasi

Warta paling anyar

buletin

Mangga ninggalake kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

nakoni, nyelidiki